Animale de companie

Ne pare rau, dar date fiind circumstantele nu mai cazam persoane insotite de animale de companie, iar celor care fac rezervari le sugeram sa aduca si acest subiect in discutie pentru a le comunica restrictia de a fi cazati cu animale de companie. Daca totusi nu ne anuntati si sositi insotiti de caini, nu va vom putea caza in ciuda rezervarii.

Desi avem caini, si intelegem dragostea care o porti unui patruped, am permis accesul cu caini in cabana pentru o foarte lunga perioada de timp, desi in zona alte unitati de cazare nu mai permit aceasta.

Suntem nevoiti sa nu mai acceptam accesul cu caini in incintele complexului indiferent de dimensiunea cainelui.

Trebuie sa recunoastem ca persoanele detinatoare de caini de talie mica, sunt si cei care permit acestora sa doarma in pat, sau sa aiba acces in sala de mese.

Cu unii caini de talie mare, am avut probleme datorita stressului, au ros mobilier, tocuri de usi, si au murdarit mochetele cu fecale.

Unii caini de talie mica sunt pusi in paturi, si desigur lasa blana peste tot, care e foarte greu de scos si am ajuns si in situatia in care nu am putut da camere respective spre cazare cateva zile, fiind foarte aglomerati ca sa tinem un om 3 ore la curatenie intr-o camera

Un alt aspect care ne impune asemenea restrictie sunt si ceilalti turisti care se tem de caini, si nu se simt in siguranta in preajma lor.

Reclame

Locul unde se mănâncă bine!

%d blogeri au apreciat asta: